Zoekt jouw bedrijf een leuk (eindejaars)geschenk voor z’n werknemers?

Dan helpen we je bij OHNE Ternat heel graag aan een duurzaamzalige oplossing! Een duurzaam-wat?

Ja, je leest het goed: een bedrijfscadeau dat zalig is voor je werknemers én jouw firma echt duurzame stappen laat zetten:

De OHNEgelooflijke lidkaart! 

Voor 29 euro/p.p. (exclusief BTW) bezorg je elk van je werknemers een jaar lang 5% korting op al hun aankopen bij OHNE Ternat. Jij stimuleert hen om te kiezen voor heerlijke, lokale producten en wij maken de aankoop voor hen net dat tikje interessanter. 

Daar bovenop bezorgen wij jullie onze raamsticker zodat jullie iedereen kunnen laten weten dat jullie een OHNEgelooflijk bedrijf zijn waar de medewerkers duurzaamzalig lokaal shoppen. We vermelden jullie natuurlijk ook met veel plezier op onze website als één van de OHNEgelooflijke bedrijven die mee bouwen aan een leukere, smakelijke, lokale handel.

BONUS!
Koop je 10 lidkaarten of meer? Dan zorgen wij voor taart en bubbels om zo'n heerlijk duurzaamzalige keuze te vieren!
 

Maar we doen meer...

Ligt jouw werkterrein iets te ver van Ternat om je team tot in de Kerkstraat in Sint-Katherina-Lombeek te krijgen of houden jullie net iets meer van écht geschenkpakket? Niet getreurd, ook dat regelen we heel graag voor jou: drinkflessen, lunchboxen, een heerlijk verwenpakket voor in de badkamer of een heerlijke, voedzame en gezonde snackbar tijdens de lunchpauze, het kan allemaal. Ben je op zoek naar een (grotere) samenwerking op maat (lezingen, duurrzaamheidsscan in het kader van de SDG’s, gepersonaliseerde eindejaarsgeschenken met net dat tikje extra, …)? Neem vrijblijvend contact op met Kristien via ternat@ohne.be om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.