Word een 100% duurzaamzalig bedrijf!


KMO's en duurzaamheid, dat lijkt een moeilijk huwelijk. Een 'beter' bedrijf worden met een beperkt budget, kan dat eigenlijk wel?
En gaan mijn werknemers het hier dan nog plezant vinden?

Absoluut! Bij OHNE Ternat bieden wij jou graag eenvoudige, snelle en betaalbare stappen om je bedrijf duurzamer te maken én je werknemers te laten genieten. Tegelijkertijd. Want dat is OHNEgelooflijke duurzaamzaligheid!

Een koffie-abonnement, verwenpakket of workshop op maat? Ontdek ons aanbod!
 

OHNEgelooflijk genieten

Koffie-abonnement

Fairtrade koffie met een 100% traceerbare bonengarantie en van 'specialty coffee'-kwaliteit. Een kopje 100% bio vol smaak om te serveren aan je team en je klanten.Combineer naar hartenlust met ons thee- en koekjesabonnement. 

Thee-abonnement

Theeliefhebbers in huis? Wij maken een theepakket op maat van je bedrijf dat evolueert doorheen de seizoenen. Echte thee en infusen zonder onnodige suikers en andere additieven, simpelweg heerlijke smaken.

Koekjesabonnement

Je gasten en team verrassen met heerlijke koekjes? Dat kan. Wij stellen op maat een wekelijks of maandelijks pakket samen. Ook vegan en/of glutenvrije koekjes zijn mogelijk. En met meer dan 20 soorten in het aanbod, hoef je nooit te vrezen voor herhaling!

Maar we doen meer...

Ligt jouw werkterrein iets te ver van Ternat om je team tot in de Kerkstraat in Sint-Katherina-Lombeek te krijgen of houden jullie net iets meer van écht geschenkpakket? Niet getreurd, ook dat regelen we heel graag voor jou: drinkflessen, lunchboxen, een heerlijk verwenpakket voor in de badkamer of een heerlijke, voedzame en gezonde snackbar tijdens de lunchpauze, het kan allemaal. Ben je op zoek naar een (grotere) samenwerking op maat (lezingen, duurrzaamheidsscan in het kader van de SDG’s, gepersonaliseerde eindejaarsgeschenken met net dat tikje extra, …)? Neem vrijblijvend contact op met Kristien via ternat@ohne.be om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.